A tanév indítására készülnek a Nyíregyházi Egyetemen
Fotó: Illusztráció

A szokásos formában indul 2020. szeptemberében a következő tanév – tájékoztatott Vassné dr. habil. Figula Erika, a Nyíregyházi Egyetem rektora. – Az intézmény vezetése figyelemmel kísérve a járványhelyzet aktuális állapotát a jelenlegi információk alapján a szokásos formában tervezi indítani a 2020/2021-es tanévet. Készülnek az augusztusi gólyatáborra, ahová várják az új hallgatók jelentkezését, illetve az ünnepi tanévnyitó és az elhalasztott diplomaosztó ünnepség szervezési munkálatai is javában folynak. 

A most záróvizsgázott hallgatók számára a vírushelyzet miatt elhalasztott diplomaosztót ősszel tarja meg az intézmény. A tervek szerint a Nyíregyházi Egyetemen 2020. szeptember 19-én kerül sor az Oklevélátadó Ünnepi Szenátusi Ülésre, a "B" tanulmányi épület Kodály termében. 

A Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülésre a szokásos formában a „B" épület Kodály teremében kerül sor, 2020. szeptember 5-én szombaton. 

A most felvételt nyert hallgatók számára szervezett augusztusi gólyatáborról a Hallgatói Önkormányzati Testület, illetve az intézmény tájékoztató levelet küld a napokban, egyúttal informálja az új hallgatókat a beiratkozás és a tantárgyfelvétel pontos rendjéről is.  

Az aktuális járványügyi helyzettől függően a tanév indításával kapcsolatos tervek, időpontok változhatnak.

 

Forrás: Nyíregyházi Egyetem