A Szpari féléves értékelése szurkolói szemmel

 A 9. helyezéstől még a pesszimisták is többet vártak. De én jó szokásomhoz híven, az ilyenekre nem adok, mert úgy vagyok vele, aki nem tud segíteni – gondolok arra, hogy nem szurkol a csapatnak –, akkor ne szóljon bele. Kibicnek semmi sem drága. Tehát 19 meccsből behúztunk 8-at, 4-szer ikszeltünk és 7-szer kikaptunk. Ha a vereségeket nézzük: Budaörs, Kozármisleny, Szolnok, Sopron, ezeket meg kellett volna nyerni. Ezek a csapatok a tavasz folyamán a feljutás szempontjából nem sok vizet fognak zavarni. A hazai meccsek alapján 10 meccs, 3 győzelem (ez nagyon kurta), 3 döntetlen és 4 zakó (na ez a sok), ezen kell változtatni.
A 25 rúgott gólt 10-en érték el. Mégpedig: 5 gólos Rezes Laci, 16 meccsen játszott. További sorrend: Dragóner Filip 13 meccs, 4 gól. 3-3 gólos: Tamási Zsolt és Tisza Tibi. Előbbi 11, utóbbi 14 meccs. 2-2 gólt szereztek: Úr László, Harsányi Zoli, Rudolf Gergely, Kártik Bálint. 1-1 gólt lőttek: Holdampf Gergő és Heffler Norbert.
A legtöbbször szerepelt a pályán: Úr Laci 17-szer. 16-szor hárman: Hermány Bence, Rubus Tamás, Rezes Laci. 14-szer: Szokol Zsolt és Tisza Tibi.

Zárszó

Magam és a Szpari szurkolók nevében megköszönöm a Napló szerkesztőségének az egész éves önzetlen segítségét, türelmét irántunk, szurkolókért, a Szpariért. Mindig azért voltunk és leszünk, hogy a Szpari dicsfénye ott ragyogjon a futball zászlaján és címerén, mert a Szpari örök, a Szpari a mi szerelmünk, míg ember lesz a Földön, a világűrben.
Magam és családom nevében kívánok minden nyíregyházinak, sportbarátnak, a Napló összes munkatársának és nem utolsósorban a Szpari szurkolók táborának áldott, békés, boldog karácsonyt és piros-kék gólokban gazdag új évet!
Szeretlek Nyíregyháza!

Szabó Lajos
vezérszurkoló