A szomszéd fűje mindig zöldebb – Füvesítési akció Nyíregyházán
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. Városszépítő akciója keretében az idei évben is meghirdeti füvesítési programját, melynek célja a város közterületeinek szépítése, ápolása.

A lakosság az akció keretében 1 köbméter komposztos termőföld keveréket és 1 kilogramm fűmagot igényelhet – a készlet erejéig (komposztos termőföld: 200 köbméter, fűmag: 200 kilogramm) –, melyet a közterületek (előkertek, utcafronti zöldfelületek) szépítésére használhatnak fel.

Az érdeklődők az igényléseket a NYÍRVV Nonprofit Kft. honlapjáról letölthető adatlapon 2015. március 6-áig küldhetik el a marketing@nyirvv.hu e-mail címre, vagy postai úton a NYÍRVV Nonprofit Kft., 4401 Nyíregyháza, Tüzér utca 2–4. levelezési címére. A postai igényléseken tüntessék fel, hogy a füvesítési akcióban kívánnak részt venni!

Kérik mindazokat, akik a tavalyi évben sikeresen vettek részt a pályázaton, idén ne jelentkezzenek!

A kérelmeket beérkezési sorrendben bírálják el, az eredményről és az átvétel időpontjáról minden jelentkezőt tájékoztatnak. Az 1 köbméter komposztos termőföldet és az 1 kilogramm fűmagot 2015. március 16–27. között lehet átvenni a NYÍRVV telephelyén (4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 2–4.).