A Szépítsd a HŐST összefogáshoz keresnek önkénteseket országszerte

Összefogtak a szépségiparban dolgozók, hogy megajándékozzák, meglepjék azokat, akik a veszélyhelyzetben sem pihenhetnek. Elindították a Szépítsd a HŐST akciót. Egyelőre a fodrászok, masszőrök, jóga-oktatók jelentkezését várják, akik majd később, körülbelül egy hónap múlva ingyen vagy kedvezményes áron szépítik az orvosokat, ápolókat, mentősöket, tűzoltókat, katonákat – derült ki az M1 Híradójából.

Bőrgyógyászat, fodrászat, hajgyógyászat, jóga, kozmetika vagy éppen kéz- és lábápolás, egyebek mellett ezeket a szolgáltatásokat ajánlották fel azok a szépségiparban dolgozók, akik csatlakoztak a Szépítsd a HŐST önkéntes összefogáshoz. A kezdeményezés azért jött létre, hogy ezzel is segítsék azokat az orvosokat, ápolókat, mentősöket, tűzoltókat, rendőröket, katonákat, postán, gyógyszertárban valamint kereskedelemben dolgozókat, akik most a veszélyhelyzetben sem pihenhetnek. Az oldalon található szolgáltatásokat ingyenesen vagy kedvezményesen vehetik majd igénybe.

Először azonban a szépségiparban dolgozók jelentkezését várják. Egy díjmentes regisztráció után mindenki egy saját profilt hozhat létre, ahol feltüntetheti elérhetőségeit és szolgáltatásait. Bemutathatja az általa felajánlott szolgáltatásokat, valamint azt is, hogy milyen területen dolgozó „hősöknek” szánja. Az összefogáshoz országszerte lehet csatlakozni. A weboldalt három hét alatt fejlesztették ki.

Szálkai Hajnalka ötletgazda azt mondta: hálával tartoznak a hétköznapi hősöknek, akik megérdemlik, hogy színvonalas szépségipari szolgáltatást kapjanak.

A Szépítsd a HŐST önkéntes összefogáshoz április 30-ig csatlakozhatnak a szolgáltatók a Szépítsd a HŐST weboldalán.

 

Forrás: hirado.hu