A nyugdíjasok akár féláron is fürdőzhetnek

A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. egységeiben fürdőzőknek nem újdonság, hogy kedvezményt élveznek a senior korosztályú vendégek. Tovább csökkenti a belépőjegyük árát az a tény is, ha a szépkorú, nyíregyházi lakcímkártyával rendelkezik. Tavaly mintegy 9000 db kedvezményes nyugdíjas fürdőbelépőt értékesített a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt., melyet a szerződött nyíregyházi nyugdíjasokat tömörítő egyesületek, civil szervezetek vásároltak meg tagjaik számára. A kedvezményes jegyeket szezonon kívül, az AQUARIUS Élményfürdőben, míg egész évben a Júlia fürdőben használhatták fel az érintettek. Az AQUARIUS Élményfürdő gyógyszárnyának építési ideje alatt, a Hotel Fürdőház*** biztosított lehetőséget a megváltott belépőket felhasználására – tájékoztatta lapunkat dr. Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója.

Újabb kedvezmény

A cégvezető annak apropóján nyilatkozott a Nyíregyházi Naplónak, hogy márciustól további kedvezményeket kaphatnak az idős emberek a fürdőkben, és nemcsak a nyugdíjas- és civil szervezetek tagjai lesznek rá jogosultak, hanem bármely nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező városlakó. Dr. Podlovics Roland elmondta: – Az Idősügyi Tanács kezdeményezte, hogy az akciós jegyek ne csak a nyugdíjas szervezetek regisztrált tagjai, hanem a nyíregyházi illetőségű nyugdíjasok számára általánosságban válhassanak elérhetővé, ezért az eddigi rendszer 2015 márciusától átszervezzük. A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt-nél, az árjegyzékeinken feltüntetett kedvezmények továbbra is fenntartjuk, s ezen felül, AKCIÓS nyíregyházi senior fürdőbérletet bocsátunk ki hangsúlyozta a cégvezető.

Már bérlettel is

A bevezetésre kerülő AKCIÓ alapján, 5 alkalmas, névre szóló nyíregyházi Senior Fürdő bérlet megvásárlására nyílik lehetőség március 4-étől, mely 5 alkalmas belépést tartalmaz kizárólag a vásárláskor a fürdőkben regisztráló nyíregyházi nyugdíjasok (nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők) számára. Kétféle bérlet vásárlására nyílik lehetőség, két árkategóriában attól függően, hogy a nyugdíjas hol szeretné felhasználni a megváltott fürdőzési lehetőséget – ismertette a vezérigazgató. Egyik az Élmény Senior Fürdő Bérlet, melynek ára 7000 Ft, mely összegért a nyugdíjas az 5 fürdőzési lehetőséget beválthatja szezonon kívül az Aquarius Élményfürdőben, illetve egész évben a Júlia fürdőben és a Hotel Fürdőház *** fürdőrészlegében. Kibocsátják a nyíregyházi Júlia-Fürdőház Senior Fürdő Bérletet is, mely szintén 5 alkalmas fürdőzést takar, és kizárólag a Júlia fürdőben és a Hotel Fürdőház*** fürdőrészlegében váltható be, egész évben. Ennek az ára 4500 Ft.

Az árjegyzéki kedvezményes jegyár jelenleg a seniorok részére (60 éven felülieknek nyíregyházi lakcímkártya felmutatása mellett) az Élményfürdő esetében 1900 Ft, a Júlia fürdőben 1200 Ft, míg a Hotel Fürdőház*** fürdőrészlegében hétköznap 1100 Ft és hétvégén 1800 Ft.

Kik, hogyan?

Egy nyugdíjas egy regisztráció alkalmával egy bérletet válthat, ezzel is segítve, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen az akció. A bérleteket csak nyugdíjas törzsszámmal rendelkező nyíregyházi lakosok válthatják és vehetik igénybe. A kedvezményre jogosító igazolványokat a regisztráció során be kell mutatni, ezt követően kerül sor a névre szóló fürdőbérletek értékesítésére.

Az akcióval kapcsolatban külön tájékoztatók kerülnek ki a Fürdők pénztáraihoz, bővebb információ a felhasználásról pedig megjelenik a www.sostort.hu oldalon, illetve a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. hivatalos Facebook oldalán és a www.nyiregyhaza.hu oldalon.

Az AKCIÓ bevezetésének időpontja 2015. március 4. (szerda). Az akciós fürdőbérletek a készlet erejéig vásárolhatók meg, az Élmény Senior Fürdőbérlet 500 db, míg a Júlia-Fürdőház Senior Fürdőbérlet 1500 darabszámban kerül kibocsátásra. A bérletek a vásárlástól számított 180 napig érvényesek.

Sipos Marianna

Fotó:www.termalonline.hu