A nyíregyházi Bajkó Barbi lehet az év Példaképe! Október 10-ig várják a szavazatokat!

A nyíregyházi Bartus Barbaránál (azóta már Bajkó Barbara) 2019-ben diagnosztizáltak mellrákot. Daganatát Diónak nevezte el, ugyanis az MR leleten zöld diónyi nagyságúnak írták le. Szinte ezzel egy időben született meg az ötlet, hogy létrehozzon egy Instagram-oldalt, ahol kendőzetlen őszinteséggel írt betegségéről, valamint érzéseiről. Az oldal első körben a Dióval az Élet nevet kapta, a sikeres műtét óta pedig Élet Dió Után néven található meg az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon és ma már közel 30 ezren követik. Ennek köszönhetően lett a Joy magazin példaképjelöltje is.

 

-Bajkó Barbi vagyok, 2019 november végén diagnosztizáltak mellrákkal, akkor 28 éves voltam. Az első lépésektől kendőzetlenül mindent megosztottam az instagram oldalamon (elet_dio_utan), mert úgy gondolom, hogy a rák még mindig nagyon tabu téma Magyarországon, és szeretném ezt a falat döngetni. Valamint pozitivitásommal és azzal, hogy megosztom az érzéseimet, tapasztalatimat segítek azoknak, akik hasonló cipőben járnak- olvasható bemutatkozásában.

 

A lap idén ötödszörre indította el a social díját, céljuk a közösségi médiában, így az Instagramon, a Facebookon, a TikTokon, a YouTube-on és a Snapchaten megjelenő értékek elismerése. 2021-ben 9 kategória 36 képviselője verseng a közönség kegyeiért, #PÉLDAKÉP kategóriában Zsiga Melinda, Marge, Molnár Áron Noár és a nyíregyházi Bajkó Barbara.

 

Szavazni az alábbi oldalon lehet: https://sma.marquardmedia.hu/Bajkó Barbara Élet Dió után.

A szavazás október 10-ig tart. Egy személy egy nap (24 óráig) egy szavazatot tud leadni, szavazási időszak alatt bármennyit.