A meglepetések fordulója
Újabb mérkőzéseket rendeztek a terembajnokságban.

 Nem várt eredményeket és egyre több különböző színű kártyákat hozott a hétvégi forduló az Intersport -Nyíregyházi Sportcentrum kispályás labdarúgó bajnokságban. A szezon végéhez közeledve sorozatban jönnek a meglepetés eredmények illetve erősödik a harc a döntős helyekért.



A "B" - csoportban megszületett a VINCE FC első győzelme amely már régóta érett, a 4:3 arányú vereség elszenvedője a MEKKMESTER UNITED FC volt.
Az ÚJFEHÉRTÓ HSC és a HET - BAND KFT egyaránt kiütötte ellenfelét előbbi 12:3 - ra a RALDA RALLYE TEAM KFT-t, utóbbi pedig a nagynevű DROMEDAR FC csapatát verte 8:1 arányban.
A "C" csoport nagy meglepetését a ZÖLDÖVEZET KTB csapata szolgáltatta a hétvégén két mérkőzésen is győzött előbb a VETERÁNOK FC ellen 4:3-ra, majd vasárnap a nagy tekintélyű PIKOLÓ SÖRÖZŐ ellen szintén 4:3 arányban. Érdekesség, hogy minkét legyőzött csapat esélyes a döntőbe kerülésre illetve a Zöldövezetnek eddig mindösszesen egy pontja volt egy szerény döntetlennel - így ez nagy fegyvertény volt !
A "D" csoport nagy rangadóján a továbbra is veretlen BERGLAND KFT változatos nagy csatában nyert a NYÍRTURA FC ellen 3:2 arányban. A MESTER FESTÉK 8:0 arányban kiütötte a KÉT BAL FC csapatát.

Nincs már 100-%- os csapat a bajnokságban, viszont három együttes, a RED WOLF, a BERGLAND KFT és a DIEGO - S FIÚK csapata még veretlen.

A bajnokság csütörtökön 18.00 - kor folytatódik.

DL