A Master Good támogatja Nyíregyházát

Az együttműködési megállapodásról szóló dokumentumokat dr. Kovács Ferenc polgármester és Bárány László, a cégcsoport tulajdonosa hétfőn délután a városházán írta alá. Bárány László elmondta, a Master Good cégcsoport 32 településen van jelen a megyében és 2100 főt foglalkoztatnak.

– Ez a megye engem soha el nem engedett. Itt megtaláltam a vállalkozás szabadságát, a dolgos munkaerőt, az önzetlen segítő hozzáállást. A cégcsoportunk, ami főként Felső-Szabolcsban működik, kinőtte a szűkebb kereteit. Úgy gondolom, akkor jó a megyei élet, ha van egy súlypontja. Nyíregyháza egy ilyen súlypont. Ide érdemes támogatást nyújtani. Látom a dinamikát, a fejlődést. A Master Good Kft. ki szeretné venni a részét ebből a dinamizmusból, segíteni szeretnénk a város további fejlődését – hangsúlyozta Bárány László.

Dr. Kovács Ferenc polgármester kifejtette, példaértékű ez a megállapodás és bíznak benne, hogy a Master Good Kft. a jövőben fejlesztéseket is meg fog valósítani a városban. Hozzátette, szerencsére nem egyedi az ilyen jellegű támogatás. Mint ismert, a közelmúltban jelentették be, a Bige Holding Cégcsoport öt éven át évi 30 millió forinttal támogatja a VIDOR Fesztivált, s a cégcsoport TAO-jának jelenleg 60, majd később 100 százalékát Nyíregyháza sportéletének támogatására ajánlja fel.