A Margaréta Tagintézmény sikerei a Víz Világnapján

A rajzok kiállítására és a díjak átadására május 5-én a Vízügyi Történeti Gyűjteményben került sor. Csorbák Erika, az igazgatási és jogi osztály vezetője köszöntötte a rajzpályázaton részt vevőket és a felkészítő pedagógusokat.
Örömmel értesültünk róla, hogy szép helyezéseket értek el óvodás gyermekeink.

I. helyezett: 

Rácz Zalán, Tündérkert Keleti Óvoda, Margaréta Tagintézmény, Nyíregyháza

Különdíjas:

Boros Anett, Tündérkert Keleti Óvoda, Margaréta Tagintézmény, Nyíregyháza

Kiállított rajzok:

Rácz Zalán
Tóth Panna
Boros Anett

Az értékes díjak és könyvnyeremények mellett egy múzeumpedagógiai foglalkozásra feljogosító ingyenes belépőt kaptunk az egész csoport részére, a Jósa András Múzeumba.
A rajzpályázatban részt vevő gyermekek munkái a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Történeti Gyűjteményben kerültek kiállításra, ezzel is ösztönözve a gyermekeket vizeink megóvására.
A legnagyobb örömöt a gyermekek számára a hajókirándulás jelentette. A hajón utazva megcsodálhattuk a Tisza természetes szépségét és élővilágát. Az utazás során ebédet és egész napos finomságot biztosítottak számunkra a rajzverseny szervezői, melyet hálásan köszönünk.

Az egész napos kirándulás jó hangulatban telt, a gyermekek rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtak a hajóút során. Ennek eredményeképpen rengeteg élményrajz készült. Köszönjük ezt a csodálatos napot a gyermekek nevében is.

Szabó Zita Brigitta és Jaczina Tamásné óvodapedagógusok