A mai napon a Szent István utcán a gyalogos járda és a kerékpárút lezárásra kerül az aszfaltozási munkák végzése miatt
Fotó: Illusztráció

Július 1-én (pénteken) a Szent István utcán kopóréteg aszfaltozás lesz. A Szent István utcai kopóréteg aszfaltozását követően néhány órára a célforgalom sem tud behajtani, ezért kérjük a lakosság megértését.

 

Július 4-én (hétfőn) ugyancsak kopóréteg aszfaltozás lesz a Szarvas utca Kereszt utca és Arany János utca közötti szakaszán. Ezen a napon a kivitelezési munkák ideje alatt az Arany János utcai körforgalomnál – a menetrendszerűen közlekedő autóbuszok kivételével – nem lehet behajtani a Szarvas utcára. A forgalmat jelzőőr irányítja. Az aszfaltozási munkák ideje alatt a Kiss Ernő utcáról és a Csipke köz felől szintén tilos lesz a behajtás a Szarvas utcára. A Szarvas utca Kereszt utca és Arany János utca közötti szakaszán ezen időszakban a páros oldalon a parkolás tilos lesz.

Kérjük a gépjárművezetők türelmét és megértését, s hogy a kihelyezett táblákat figyelembe véve, fokozott körültekintéssel közlekedjenek. Aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszokat elősegítve a gyors és hatékony munkavégzést.