A lettek ellen játszik a válogatott
Kézilabda EB-selejtezőt játszanak a Continental Arénában. A magyar férfi kézilabda válogatott szerdán este Lettország ellen lép pályára. A válogatottban szabolcsi származású játékosok is vannak.

 Ezek még a találkozó előtti utolsó edzés képei. A magyar válogatott Lettország ellen készült, és szeretne győzelemmel rajtolni az EB selejtezőn. A csapat szövetségi kapitánya bízik abban, hogy telt ház lesz a Continental Arénában, és jó hangulatot varázsolnak majd a szurkolók.

- Magyarországon nagyon szeretik a kézilabdát, nagyon sportszerűek a szurkolók, és remélem jó játékkal örvendeztetjük meg őket a lettek ellen – mondta Xavier Sabaté szövetségi kapitány.

A keretben két szabolcsi kötődésű játékos van, Bodó Richárd mátészalkai, Harsányi Gergely pedig nyíregyházi származású. Utóbbi örömmel tért haza, főleg, hogy néhány napja megszületett kisfia.

- 12 napja született meg Zalán, így ez természetesen külön doppingol. Az meg, hogy Nyíregyházán játszhatok ismét, nagyon nagy öröm. Bízom abban, hogy legyőzzük ellenfelünket szerdád – mondta Harsányi Gergely játékos.

A magyar válogatott vasárnap újabb EB-selejtezőt játszik, Hollandia ellen.

Dankó L