A legkisebb vízilabdások is játszottak

Miskolcon játszottak az Aqua Sport Egyesület legifjabb vízilabdásai az Észak-keleti Bajnokság Baby I. (U10) 3.fordulójában. Fiú és leány csapatunk is indult ebben a korosztályban, így négy mérkőzésen szurkolhatott a nagy létszámú nyíregyházi közönség, mely ellátogatott borsodi megyeszékhelyre.

A fiúk kezdték a küzdelmeket a Pannergy Miskolc B csapatával, ahol győzelemmel nyitottak a fiatalok, pedig több kulcsjátékos betegség miatt nem tudott részt venni a fordulóban. A leányok következtek az Aquatics Miskolc csapatával, ahol a nagyon fiatal, sok újonccal érkező nyíregyházi csapat vereséget szenvedett, de nem törhettek össze a leányok hiszen a következő meccs is az övék volt a Pannergy Miskolc A csapata ellen. Az eredmény  hasonló, de a mutatott játék sokkal jobb volt. Szép gólok, jó kapus teljesítmény, de a védekezés hiányosságai miatt a győzelem elmaradt. A fiúk zárták a játék napot az Aquaworm Göd ellen és egy sok gólos meccsen győztek az Aqua Se fiai.

-Tanulságos és hasznos meccseket játszottunk, a hangulatra nem lehetett panasz. Három hét múlva következik a negyedik forduló, ahol a mostani hibákból kevesebbet, gólokból többet szeretnék látni! Nagyon bíztató, hogy sok gyermek választja a vízilabdát és biztosított az utánpótlás - mondta Urbin Tibor utánpótlás edző