Elkezdődtek a tavaszi programok!

Elkezdődött a Mozdulj Nyíregyháza tavaszi idénye. Számos mozgásforma közül válogathatnak a város lakói. A programok ingyenesek, és gondoltak az idősebbekre, valamint a gyerekekre is. 

Január 29-től elkezdődtek a foglalkozások a Mozdulj Nyíregyháza keretein belül. Számos régi és új mozgásforma közül választhatnak a városlakók. Továbbra is népszerű a latin kardiofitnesz, a gymstick, a fitt jóga és a gerinctorna, de sok gyerekprogram is várja a nyíregyháziakat. Hornyák Enikő sportreferens, a Nyíregyházi TV Szieszta című műsorában elmondta, igyekeztek minden korosztálynak sportolási lehetőséget nyújtani. 

- Kezd beépülni az emberek mindennapjaiba, aminek nagyon örülünk. Közösségformáló ereje van, segítik egymást a résztvevők. A nyíregyháziak hétről-hétre bizonyítják, hogy van értelme szervezni a programokat, mert szép számban vesznek részt az órákon - mondta Hornyák Enikő sportreferens. 

24 helyszínen, hetente 43 foglalkozást tartanak. Több mint 30 oktató segíti a munkát. Újdonság a családi boksz és tenisz, valamint újra elérhető a korcsolya is. Számos nagyrendezvénnyel is készülnek tavasszal, így ismét tartanak majd edzéseket sztáredzők is, így Béres Alexandra és Katus Attila is újból Nyíregyházára látogat. Májusban ismét lesz Fitt-Város, és Bringa Piknik is. Nyáron már a Városi Stadiont is szeretnék bevonni a programhelyszínek közé, ahol modern körülmények között sportolhatnak majd a nyíregyháziak.