A legjobb hazai állatkert a miénk!

A Magyaroroszág Kúl körbejárta, melyek a turisták legkedveltebb magyar kirándulópontjai a Tripadvisor értékelései alapján. A történelmi emlékhelyek, múzeumok, emlékművek és előadáshelyszínek mellett az állatkertek is helyet kaptak a kategóriák között, melyek közül a Nyíregyházi Állatpark aratta le a babérokat.

Íme néhány vélemény, mit is gondolnak a turisták városunk gyöngyszeméről.

 

Fotó: Nyíregyházi Állatpark

 

„Csodálatos napfényes őszi kirándulást és rengeteg látnivalót biztosított számunkra az állatkert, mely szabadtéri fóka bemutató élményével tetőzte a napunkat.”

 

Fotó: Nyíregyházi Állatpark

 

„Magyarország legjobb állatkertje. Sokkal több állatfaj van, mint más állatkertekben. Az itt élő állatok túlnyomó többségének jóval nagyobb helyük van és kifutójuk, mint bárhol máshol. Nagyon jól ki van építve az egész. Sokszor voltam már, és még vissza is fogok térni.”

 

Fotó: Nyíregyházi Állatpark

 

„Aki Nyíregyházára látogat, mindenképpen szánjon időt arra, hogy meglátogassa Magyarország legjobb állatkertjét. Legalább fél napos program, ha valaki mindenre kíváncsi. Kihagyhatatlan!”

 

Fotó: Nyíregyházi Állatpark

„Évek óta visszajárunk, mert nagyon szeretjük! Rengeteg látnivaló csodaszép állatok, rendezett parkban. Itt egy nap alatt nem lehet mindent bejárni! Három napra szoktunk szállást foglalni, mert minden évben van valami új látnivaló. Nagyon szeretjük!”

 

Forrás: Magyarország Kúl / Tripadvisor