A Komjádi uszodában játszottak a vízilabdások

Az elmúlt hétvégén a sok gyerek miatt az Aqua SE ketté osztott korosztályának mindkét csapata vízbe ugrott Budapesten a Komjádi uszodában rendezett gyerek IV. korcsoport mérkőzésein. A szokásoknak megfelelően két-két meccs várt az AQUA SE és az NYVSE (Nyíregyházi Vízisport Egyesület) együttesére. Egy-egy győzelem és vereség a mérlegünk.

Az AQUA SE rangadóval kezdett, hiszen a csoport favoritja ellen mérkőzött. A várakozással ellentétben simábban nyert az egri csapat, mint amit a valós erőviszonyok alapján várni lehetett. Meglátszott, hogy betegség miatt sokan hiányoztak. Kicsit megilletődötten, majd kapkodva játszott a gárda, a helyzeteit könyörtelenül kihasználó riválissal szemben.
A másik mérkőzés a Zemplén ellen már sokkal jobban sikerült, sok gólt lőttek a nyíregyháziak és ami örvendetes, hogy nyolc játékos is betalált az ellenfél hálójába. Igazi örömjáték volt.

Az NYVSE megszerezte első győzelmét az Aquaworm ellen. Rászolgált a győzelemre a második félidei jó védekezéssel és hatékony támadásokkal.
A következő mérkőzésen a Debrecen ellen a papírformának megfelelően debreceni siker született. A második és harmadik negyed hozott kiegyenlítettebb játékot, a csapatunk becsülettel helytállt.

- Mind a négy mérkőzés jól szolgálta a nyíregyházi vízilabda-utánpótlás fejlődését, számos alkalommal voltak örömteli pillanataink, amit főleg a szülőkből álló lelkes szurkolóink sok-sok tapssal jutalmaztak- tájékoztatott Éder Zsolt , az AQUA SE utánpótlás edzője.