A Juventus ellen játszottak a nyíregyházi kézilabdás lányok!

Juventus-Panoráma Heves SE - Kölcsey DSE 33-23 (13-10)

Kölcsey: Torkos, Papp, Gyúró 6, Dr. Tilki 4, Kelemen 7/6, Silye, Hruska 2. Csere: Csikós, Varga F. Katona K. 3, Tóth 1, Varga D., Juhász, Peimli, Katona B.

Edző: Hadobás István.

Nagyon szerette volna folytatni a füzesabonyi remek játékát a Kölcsey DSE NB-II-es kézilabda együttese, de sajnos peches sorozatuk tovább folytatódott. Az egész idényben nélkülözik Gyimesit és Márkust, ezúttal pedig Hrabina sem tarthatott a többiekkel, Katona Krisztina folyamatosan bajlódik a vállával, az egyik legjobb cserejátékos, Katona Bea pedig kézfejével. Tetézte a bajt, hogy az ifi előmeccsen megsérült a felnőtteknél is kezdőbe jelölt Tóth Gréta keze, kiújult a védő Papp Andrea gerincproblémája.

- Mindezek ellenére az első főidében jól tartottuk magunkat az erős hevesiek ellen és szoros állással fordultunk. A második félidőben a hazaiak jól kihasználták nehéz helyzetünket és miután Papp Andi és Tóth Gréta végleg kiszállt, növelték előnyüket és végeredményben nagy különbséggel nyertek. Az eredmény ellenére csak dicsérni tudom csapatomat, a sok nehézség ellenére is hősiesen játszottunk, de a sportban nincsenek véletlenek, ezúttal mi voltunk a szenvedő alanyai! Remélem, lassan véget ér a sérüléshullám és akkor nem féltem az együttest, újra elindulunk felfelé - mondta Hadobás István edző.