A jövő heti választáson lehet határozott nemet mondani a bevándorlásra a Fidesz szerint
Az Európai Parlamenti választás tétjéről beszéltek tegnap a Fidesz sajtótájékoztatóján

A régiót és a megyét Brüsszelben öt éve hatékonyan reprezentáló Bocskor Andrea, európai parlamenti képviselő azt mondta, mindenkinek el kell mennie szavazni, aki átérzi annak a súlyát, hogy gyermekeink, unokáink jövője szempontjából is fontos a választás, hiszen most kell átbillenteni, átfordítani azt a tendenciát, hogy bevándorláspárti vezetői vannak az uniónak.

Bocskor Andrea azt mondta, ezen most lehet változtatni, hiszen ők olyan Európát szeretnénk látni, amelyben fontosak a hagyományos keresztény európai értékek, amelyben fontos érték a család, a gyerek, és az identitás. A képviselő szerint az EU jelenlegi vezetői multikulturális társadalom felé próbálják taszítani Európát és rákényszeríteni az erre nem nyitott országokat is, ezért jövő vasárnap lehet határozottan nemet mondani az illegális bevándorlásra. Dr. Vinnai Győző, Nyíregyháza fideszes országgyűlési képviselője azt hangsúlyozta: sorsdöntő választás lesz jövő vasárnap, melynek fontos tétje van.

Dr. Vinnai Győző, országgyűlési képviselő elmondta:

Május 26-án óriási a tét: arról döntünk, hogy milyen irányt vesz az európai politika. Hogy Európa erős lesz-e, a nemzetek Európája lesz-e, és Európa képes lesz-e megvédeni határait az illegális bevándorlóktól. Hiába mondja azt a magyar ellenzék, hogy nem látunk itt migránsokat, ezzel kampányolnak. Azért, mert jól működik a határvédelem, a déli határon kiépült határ. És az is jól működik, hogy a magyarok már egyszer döntöttek arról, hogy nem akarnak kényszerbetelepítést, nem akarnak kvótákat.