A Jövő Bajnokai
Debrecenbe utaznak a Nyíregyházi Sportcentrum úszói.

A „Jövő Bajnokai” program keretén belül minden hónap első szombatján találkoznak a gyermek és delfin korcsoport legtehetségesebb úszó növendékei, hogy egy felmérőn vegyenek részt. A felmérő helyszíne Debrecen, és ott lesz a Magyar Úszó Szövetség színe-java. Nyíregyháza is érdekelt, Gyula Sándor 10 tanítványával képviseli a Sportcentrumot.

Kosárlabda


A Nyíregyházi Sportcentrum két kosárlabdacsapata is mérkőzést játszik a kiemelt bajnokságban a döntőbe jutásért április 3-án. Boczkó Ádám kadett „A” együttese és Pethő Ákos U18-as csapata is a Szombathellyel találkozik. A kadettek 15.30-kor, az U18 18 órakor kezd a Zrínyi Ilona Gimnázium tornatermében.

Röplabda


Balázs István serdülő röplabdás lányai elérkeztek az Országos Serdülő Bajnokság elődöntőjének második fordulójához. Három mérkőzés vár rájuk április 2-án, helyszín a Vasvári Pál Gimnázium tornaterme. Vasárnap sem pihennek a lányok, az NB II-es soros fordulójukat játszák Szolnok ellen, 11 órától szintén a Vasváriban.

Kézilabda


Szombaton folytatódik az U13 leány kézilabda Gyermekbajnokság. A Sportcentrum csapata Nádudvarra utazik április 2-án a középházi rájátszás első fordulójára.

BNM-DL