A jókedvé lesz a fõszerep a Szabadtéri Színpadon

 Az elõzõ évben még úgy tûnt, a nagyszabású felújítási munkák elkezdõdése miatt az idén le kell mondaniuk a gyönyörû környezetben való önfeledt szórakozásról, februárra azonban egyértelmûvé vált, ha a megszokottnál rövidebb ideig is, de ismét a nevetésé lesz a fõszerep a régi lombok alatt. Mivel szeptembertõl kezdõdik az építmény korszerûsítése, ezért egy picit kurtább lett a program, de a színvonalból semmiképpen nem akartak engedni – tájékoztatta lapunkat Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezetõ igazgatója.

– A Napló megjelenésének napján a Körúti Színház kezd az Én és a kisöcsémmel, amelyiknek rendezõje és egyik fõszereplõje Koltai Róbert. Két hét múlva láthatja a közönség a jól ismert film alapján készült Legyetek jók, ha tudtok! címû családi musicalt a Budaörsi Latinovits Színház és a Múzsák Társulat elõadásában. Ezt követõen mutatja be a Kultúrbrigád és az Átrium Film-Színház az Alföldi Róbert által rendezett Az Õrült Nõk Ketrecét. Bizonyára sokan várják A régi nyár címû zenés darabot is a Budapesti Operettszínháztól. Az Orlai Produkciós Iroda több elõadását láthatták az utóbbi idõben a nyíregyházi színházkedvelõk. Ezúttal A folyón túl Itália címû komédiával ismerkedhetnek meg a nézõk. A programokat a Tasnádi Csaba által rendezett nagysikerû Balfácánt vacsorára! címû elõadás zárja augusztus 4-én, amelyet a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulata ad elõ – sorolta az igazgató.

 

Sztárparádé

 

Koltai Róbert immár sokadszor varázsolja el a nyíregyházi nézõket. Az Õrült Nõk Ketrecének színészei közül Stohl András, Hevér Gábor, Fehér Tibor és Mihályfi Balázs mellett a direktor Fehér Balázs Benõre hívta fel a figyelmet, aki a következõ évadban a Móricz Zsigmond Színház A hülyéje címû nagyszínpadi bohózatának lesz a rendezõje. Az operett olyan sztárjai is fellépnek, mint Oszvald Marika, Kalocsai Zsuzsa, Faragó András, Kocsis Dénes. Az Orlai Produkció jóvoltából szerepel nálunk többek között Szabó Kimmel Tamás, Lázár Kati, Lukáts Andor, Benedek Miklós, a székesfehérvári társulatból pedig egyebek között Gáspár Sándor és Tóth Ildikó. Bár terveik szerint az ominózus esteken nem lesz zuhé, ha mégis bekövetkezik, esõnappal kárpótolják a nézõket. Szerencsére a jegyek nagyon szépen fogynak, a legkapósabbak Az Õrült Nõk Ketrecére szólók, jóllehet két napon is lesz elõadás. Azért senki ne keseredjen el, néhány jegy még mindegyikre akad!

 

A jövõ évadra is készülnek

 

A környezõ városok szabadtéri árait ismerve a mi áraink még mindig kedvezõek, sõt a kapunyitást követõen a színház hangulatos élõzenével fogadja majd a látogatókat. További újdonság, hogy a következõ évad bérleteit idén nemcsak a jegyirodában, valamint online, hanem a Szabadtéri Színpadon is meg lehet váltani, ahol a színház külön mobilpultot állít fel.

 

Rendkívüli kedvezmények

 

Mint Kirják Róbert ügyvezetõ igazgató elmondta, a színház szeretné megköszönni a bérletesek és a Szabadtéri Színpad közönségének bizalmát, így azok, akik a Szabadtéri Színpadon vásárolnak jegyeket, 10 százalékos kedvezményben részesülnek a jövõ évadra szóló bérletekre csakúgy, mint a következõ szabadtéris elõadásokra. A bérletezésrõl szóló bõvebb információk az alábbi cikkünkben olvashatók.

Sz. Kántor Éva