A hely, ahol a bölcsis évek valóban boldogan telnek

Aligha van annál nehezebb időszak, mint amikor a gyermekünket először bízzuk rá másokra. Az elszakadás egyáltalán nem könnyű, ahogy a megfelelő bölcsi megtalálása sem. Számos kérdés vetődhet fel ilyenkor bennünk: Vajon vigyáznak majd rá eléggé? Megfelelő módon fejlesztik majd? A Gyermekéden Családi Bölcsődénket Nyíregyházán pont azért hoztuk létre, hogy a szülők nyugodtan térhessenek vissza a munkahelyükre anélkül, hogy percenként néznék a telefont, vagy gyötörné őket a bűntudat. 

Nálunk a gyerkőcöket egy percig sem fogja kerülgetni az unalom!  Kis létszámú csoportjainkban garantált a jó hangulat: pillanatok alatt, felszabadultan szereznek új barátokat, miközben kollégáink könnyedén, játszva fejlesztik majd képességeiket. Hiszen szakképzett nevelőink minden egyes nap azért dolgoznak, hogy a gyermekek koruknak megfelelően cseperedhessenek mind mentálisan, mind pedig fizikálisan.  

Ennek érdekében a foglalkozások során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy hozzájárulhassunk:  

  • beszédjük,  

  • mozgáskoordinációjuk,  

  • kognitív észlelésük,  

  • érzékelésük, figyelmük,  

  • szem-kéz koordinációjuk fejlődéséhez. 

Na, de mégis mivel is foglalkozunk a mindennapokban?   

Megtanítjuk őket evőeszközzel enni, színezünk és rajzolunk, kézműveskedünk, a szülők gyermekkorát idéző diavetítő segítségével pedig mesélünk Nekik, és még virágot is ültetünk! Sőt, zenebölcsinkben még énekelünk és zenélünk is! Na és persze ezen kívül számos egyéb játék is van ám a tarsolyunkban! 

Tisztában vagyunk vele, hogy minden gyermek más fajta figyelmet igényel. Pontosan emiatt a személyre szabott törődésben hiszünk és ehhez egy olyan színes és ingerekben gazdag környezetet igyekszünk megteremteni, amely a családias légkört még inkább biztosítja számukra.  

Az általános tapasztalat a bölcsikkel kapcsolatban igen vegyes. De mi hisszük és valljuk, hogy az általunk képviselt játékos fejlesztésen, feltétel nélküli szereteten alapuló nevelés bizony meghozza gyümölcsét. Számunkra nincs is nagyobb elismerés annál, mint mikor látjuk, hogy a gyermekek pityergés helyett bizony kacagva rohannak a bejáratunk felé.  

Gyertek, nézzetek be bátran Nyíregyházán, az Új u. 27/B szám alatt található bölcsődénkbe, vagy keressetek minket telefonon: 06204119465 

Kattints és tudj meg többet: https://btesz.hu/bolcsode-nyiregyhaza