A Haladás legyőzésével tarthatja a lépést az élmezőnnyel a Szpari

Hazai pályán játszhat a hétvégén a Nyíregyháza Spartacus, a Haladás lesz a vendég a Városi Stadionban. A szombathelyiek a 11. helyen állnak a tabellán, 13 pontot gyűjtöttek eddig, 10 meccsükből hármat veszítettek el, hármat nyertek meg, és négyszer játszottak döntetlent. 

- Pikáns mérkőzés lesz olyan értelemben, hogy mindkét csapatban van több olyan játékos, akik a másik együttesben is szerepeltek, és Mátyus János is dolgozott Nyíregyházán. Az utóbbi hetekben a Haladás kevésbé volt eredményes, de egy nagyon kellemetlen stílusban, speciális játékrendszerben futballozó csapat, képesek elrontani az ellenfél játékát, és gólveszélyes támadóik vannak. Nehéz mérkőzésre számítok, remélem az időjárás kedvező lesz, és nem lesz sárdagasztás. Jó állapotban vannak a játékosaink, jól dolgoztak a héten, így nincs okom, hogy sokat változtassak a legutóbbi kezdőn - mondta Gálhidi György vezetőedző. 

A vendégeknél Holdampf Gergő, Tóth Barna, Farkas Balázs, Csilus Tamás, Bosnjak Predrag és a napokban Csíkszeredára igazoló Kelemen Dávid is volt a Szpari játékosa. Schimmer Szabolcs, Németh Márió sérült, Farkas Balázs még nem bevethető, Bosnjak Predrag pedig öt sárga lapja miatt nem játszhat a hétvégén. 

A Nyíregyháza Spartacus-Haladás találkozó 17 órakor kezdődik, és a Duna World/M4 Sport + élőben közvetíti.