A gulyáslevestől és rántott hústól a proteines muffinig - Szikszai Róbert szeret főzni

Szikszai Róbertről nem gondolná az ember, hogy otthon képes kötényt ragadni és sütni-főzni. Pedig a Nyíregyházi Sportcentrum diszkoszvetője otthonosan mozog a konyhában. 

- Mindent én készítek magamnak, hiszen egyedül élek. Szeretek új dolgokat, új ízeket kipróbálni, de a hagyományos magyar ételeket is szívesen elkészítem, legyen az egy gulyásleves vagy klasszikus rántott hús. Emellett sütni is szoktam, sajnos nagyon édes szájú vagyok. Egy túrótortát bármikor össze tudok dobni - mondta az atléta. 

A nyíregyházi diszkoszvető sütő-főző tudománya nem maradt rejtve. Épp a napokban kérte fel az egyik nagy táplálékkiegészítő cég, hogy süssön online a közösségi oldalukon, olyan sztárokkal együtt, mint a háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó Kammerer Zoltán és a háromszoros Európa-bajnok cselgáncsozó, Ungvári Miklós. A nyíregyházi sportolónak proteines muffintortát kell készítenie.

- Már készítettem egy párszor muffintortát, persze csak magamnak, így egy kicsit izgulok,még jó, hogy nem élőben kell megmutatnom a sütőtudományomat. A feladaton nem lepődtem meg, de örültem, hogy nem egy számomra ismeretlen étellel kell próbálkoznom. Természetesen az elkészült remekművet a barátaimmal is megkóstoltatom majd - mesélte Szikszai Róbert.