A Fáraó lett a homok királya

Vasárnap késő délután befejeződött a X. Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. – Nyíregyházi Sportcentrum Strandfoci Fesztivál a Fatum Property Kupáért az Aquarius Élmény- és Strandfürdőben. A fináléban óriási csatában dőlt el az első hely. A döntőben a FÁRAÓ BÚTOR és a HET-BAND csapata küzdött meg egymással. Az első helyet, így a vándorkupát idén a FÁRAÓ BÚTOR vihette haza.

A második a HET-BAND együttese lett, a harmadik helyezett az OROSI HAJÓGYÁR gárdája lett, a negyedik helyet pedig a 5-SZEZON-1-GÓL szerezte meg . Természetesen idén is kihirdették a gólkirályt, aki 2022-ben Kovács Róbert lett, a legjobb kapus díját Varga György érdemelte ki és a legjobb játékos címet pedig Balázsi Péternek adták át.
 
A torna végén nemcsak a legjobb csapatokat és gólkirályokat díjazták ebben az évben. Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV Polgármestere különdíjakat is felajánlott a minden évben induló csapatok számára.
Az eredményhirdetésen a kupákát és az okleveleket Hornyák Enikő, Nyíregyháza MJV sportreferense, Kaibás Mariann, a Nyíregyházi Sportcentrum gazdasági igazgatója és Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője adták át.