A Delila négy év után újra a Rózsakert Szabadtéri Színpad műsorán!

A Mohácsi testvérek nevével fémjelzett előadást a Rózsakert Szabadtéri Színpadon és szeptembertől nagyszínpadi bérletben is láthatja a közönség.

A Móricz Zsigmond Színház örömmel adja hírül, hogy 2023. július 1-én, szombaton a Rózsakert Szabadtéri Színpadon újra megtekintheti a közönség a négy évvel ezelőtt már bemutatott Delila előadást, mely szeptemberben a következő évad első bérletes nagyszínpadi bemutatója is lesz!

Ahogy mondják, „negyveniksz” évesen egy férfi vagy sportautót szerez magának, vagy szeretőt. A kapuzárási pánikkal Virág Lászlónak és családjának nincs szerencséje: hiába van meg mindenük, hiába boldogok, Virág beleszeret egy nála jóval fiatalabb pincérlányba. A történet mindenkinek ismerős. Vajon van jó döntés? Vajon kinek kell okosnak lennie? Vajon érdemes-e egy olyan férfiért küzdeni és áldozatot hozni, aki már nem szerelmes a feleségébe? Fordulatokban bővelkedik ez a bűbájos, külföldön is nagy sikerrel játszott vígjáték, amelynek írója Molnár Ferenc, a Pál utcai fiúk méltán világhíres szerzője, a rendezője pedig a számtalan díjjal elismert Mohácsi János, aki az Illatszertárral jelentkezett korábban Nyíregyházán, és aki ebben az előadásban is az élet keserédes voltát mutatja be.

MOLNÁR FERENC

DELILA

Rendező: Mohácsi János

Szereplők:

Virág – Gulácsi Tamás

Marianne – Kosik Anita

Ilonka – Szabó Nikolett

Csapos – Horváth László Attila

Vőlegény – Rák Zoltán

Ügyvéd – Illyés Ákos

Díszlettervező: MOHÁCSI ANDRÁS

Jelmeztervező: REMETE KRISZTA

Zene: ZSÁGER –VARGA ÁKOS

Dramaturg: MOHÁCSI ISTVÁN

 

Jegyek már elérhetőek: https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/delila-104076/957069