80 fajta sörkülönlegesség, koncertek és fantasztikus hangulat a IX. SóstóSerFeszten
Fotó: Szarka Lajos

Kilencedik alkalommal rendezték meg Sóstón a SerFesztet. Több ezren látogattak el a két napos rendezvényre, ahol 16 sörfőzde kínált összesen 80 különböző kézműves sört. A jó hangulatot a koncertek is biztosították.

Megtelt látogatókkal Sóstón a Krúdy szálló melletti tér pénteken és szombaton is. A két napos rendezvényen kézműves sörfőzők hozták el saját, kikísérletezett ízvilágú italaikat. Voltak gyümölcs sörök, melyek az idei évben is a hölgyek legkedveltebb ízesítésű italai voltak, de természetesen a férfiak is megtalálták a nekik leginkább tetszőt.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Szarka Lajos

A színpadon együttesek koncerteztek folyamatosan, pezsgett egész Sóstó.

Hagyományosan a SóstóSerFeszt egy ingyenes rendezvény. A Krúdy szálló mögötti teret béreltük ki az idei évre. 80 féle sörrel – új sörökkel, új sörfőző műhelyekkel – érkeztünk. Most gasztronómia szempontjából kipróbáltunk egy új dolgot, nem hagyományos Laci konyhával érkeztünk, hanem a Street Food ételekre összpontosítottunk és ez most bejött. A látogatók nagyon szeretik, a Street Food-osok pedig nagyon lelkesek és finom ételekkel jöttek.

- mondta el Kosztyu László, a SerFeszt szervezője.

Augusztus 16-án lesz egy nyárzáró rendezvény Sóstón, a Color Fesztivál, ahol élő zenei koncertekkel és lemezlovasokkal várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó galéria

Serfeszt 2019