500 ajándékcsomag érkezett a kórházba a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesülettől
Fotó: Szarka Lajos

500 darab ajándékcsomagot ajánlott fel a Jósa András Oktatókórház ápolóinak és a takarító személyzetnek a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület.

A Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület hét éve ápol szoros kapcsolatot a Jósa András Oktatókórházzal, rendszeres adományozója az intézménynek.

500 darab karácsonyi csomag a dolgozóknak

Az ünnepek előtt 500 darab ajándékcsomagot ajánlott fel az egyesület a nyíregyházi kórház ápolóinak és a takarító személyzetnek.

Lakatos Tibor a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület elnöke elmondta: „Sajnos kénytelen voltam én is eltölteni egy hetet a COVID-osztályon és megtapasztalhattam milyen emberfeletti munkát végeznek ott az orvosok. Erőn felüli munkát végzett mindenki. Remélem ez a kis ajándék a karácsonyukat is szebbé teheti. Egy beiglit, narancsot és egy maszkot ajándékoztunk a dolgozóknak."

Fontos a társadalmi szerepvállalás

A Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesületének elnöke hozzátette, fontos számukra a társadalmi felelősségvállalás. Folyamatosan közreműködnek a város életében, például a polgármesteri kezdeményezésre indult fásítási programhoz is csatlakoztak, a karitatív munka is a prioritások között szerepel, erre jó példa ez a karácsonyi csomag is.

Dr. Szondy Zita a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója elmondta:

„500 darab ajándékcsomagot kaptunk a mai napon, a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesülettől. Ebben narancsot, beiglit és mosható maszkot ajándékozott az egyesület. A COVID-osztályon dolgozó ápolónőknek, takarító személyzetnek szánjuk ezeket az ajándékokat karácsonyi meglepetésként."

Karácsony közeledtével egyre több adomány érkezik a nyíregyházi kórházba, vannak akik az anyagi segítségnyújtást választják, de sokan ajánlanak fel különböző eszközöket is.

Kapcsolódó galéria

VNYE adománya a kórháznak