400 kamionnal bővül a Révész-flotta

Az egymilliomodik DAF kamion kulcsát vehette át a nyíregyházi cégvezető. A holland teherautógyár az 1900-as évek közepén kezdte el a járművek forgalmazását, a 750 ezrediket 2007-ben gyártották le. A vállalat folyamatosan növeli teljesítményét, csak 2014-ben 36 ezer tehergépkocsit dobtak piacra. A gyártósorról ma naponta 122 nehéz-, illetve középkategóriás tehergépkocsi gördül le, az egymilliomodik gép pedig a Révész Csoporthoz került.

 

A HOLLAND MINISZTERELNÖKKEL IS TALÁLKOZOTT

 

– Büszke vagyok arra, hogy magyar vállalkozóként én vehettem át az egymilliomodik kamiont, és megállapodtam a cégcsoporttal 400 új jármű beszerzésére – mondta el Révész Bálint elnök-vezérigazgató.

Révész Bálint hozzátette, sokat beszélgetett a holland miniszterelnökkel a vállalkozásáról is. A cégcsoport sokat fuvaroz az államba, így elég szoros a kapcsolat a holland vállalkozókkal.
Az új kamionok egyébként már EURO6 károsanyag-kibocsátási normával bírnak, és a fogyasztásuk is alacsonyabb, mint a korábbiaké.

 

BERUHÁZÁS NYÍREGYHÁZÁN

 

A Révész Cégcsoport Nyíregyházán egy kilenchektáros területen lévő 40 ezer négyzetméteres logisztikai központot vásárolt meg egy brit cégtől. A Tiszavasvári úton lévő ingatlan üzemeltetését eddig is a vállalat végezte. A beruházás munkahelyteremtést is hozhat.

Erdős József