32 orosi tekert 31 kilométert a 12. túrájukon a sportbizottság támogatásával

Az Orosért Közéleti Egyesület május 29-én 12. alkalommal rendezte meg a kerékpártúrát – tájékoztatta szerkesztőségünket Szécsiné Vera egyesületi elnök.

Az Orosért Közéleti Egyesület május 29-én 12. alkalommal rendezte meg a kerékpártúrát. Idén 32 fő tekerte le a távot, ami 31 km volt. Az útvonal Oros-Nyíregyháza-Nyírtura volt, s visszaúton egyik egyesületi tag tanyáján látta vendégül a résztvevőket. A legfiatalabb 2 éves, a legidősebb 70 éves volt.

– A vendéglátás kapcsán a résztvevő gyerekeket is köszöntöttük gyermeknap alkalmából. Apró ajándékok, édességek, üdítőital volt számukra a meglepetés, amit nagy örömmel fogadtak. Bordás Béla, Nyíregyháza városgondnoka is elkísért bennünket, aki részvételével biztosította számunkra az útvonalat és az orosi Polgárőr Egyesület tagjai közül is voltak résztvevők, akik a polgárőrség kerékpárjaival tekertek. Külön nagy meglepetés volt számunkra, hogy Nyírtura polgármestere meghívott bennünket a településen zajló rally bemutatóra. Köszönjük a támogatását a Nyíregyháza Polgármesteri Hivatal Sportbizottságának, amivel a rendezvényünk színvonalát emelhettük! – tájékoztatott az egyesület.

Kapcsolódó galéria

Kerékpártúrát szervezett az Orosért Közéleti Egyesület