18+1 akadály - Már több mint 700 nevezés a Decathlon Élménypróbára!

Élő akadály, bálapálya, kúszás alagútban. Csak három feladat a 19 közül, melyet teljesíteni kell a résztvevőknek a Decathlon Élménypróbán.

Június 22-én az Erdei tornapályánál lesz a rajt 10 órától,  majd szakaszos indítással indulhat el a mezőny. 700-an már regisztráltak, nevezni pedig június 19-ig lehet. Fontos, hogy nem versenyről van szó, mindenki olyan tempóban teljesíti az 5 km-es távot, ahogy szeretné. 

- A korábbi évek tapasztalatai alapján a Nyíregyháza Tigers tagjai által alkotott élő akadály a legnépszerűbb, amikor ezt a falat kell áttörni. Idén is ott lesznek az eseményen, várják az indulókat - mondta Pokrovenszki Gergely főszervező.

Már 11 éves kortól rajthoz lehet állni, de 14 éves korig csak szülői felügyelettel, de olyan is lesz aki látássérültként vág neki a távnak. A nap során számos kiegészítő program is várja a rendezvényre érkezőket. 

- Harmadik alkalommal támogattuk az eseményt, mert úgy láttuk egy jó hangulatú program a sportolni vágyóknak. A nyíregyháziak szeretnek mozogni, ezért fontos, hogy ilyen rendezvényekkel ezt segítsük – mondta Mucsi Gergely a Nyíregyházi Decathlon Áruház igazgatója. 

A Decathlon Élménypróbán sportolók is indítanak csapatot, így a Sportcentrum és a Nyíregyháza Spartacus női labdarúgói is rajthoz állnak.