140 résztvevő érkezett az I. Nyíregyházi Húsvéti Nyúlfutásra
A szilveszteri malacfutás nagy sikerén felbuzdulva április 19-én, nagypénteken rendezték az I. Nyíregyházi Húsvéti Nyúlfutást. Fotók: Divusdent

A futást segítő applikáció térképe egy nyulat rajzolt ki mindazoknak, akik sikeresen teljesítették a több, mint 8 km-es távot.

A gyülekező 10:30-kor kezdődött a Pazonyi téren, ami egyben a kiindulópont is volt.  A regisztráció után a szervezők és a rendészeti szervek képviselői mondták el a legfontosabb tudnivalókat az eseménnyel kapcsolatban. A tájékoztató után a Mozaik Med Sportegyesület nyíregyházi edzője, Valu Tibor tartott közös bemelegítést, Dr. Bana Richárd az egyesület elnöke pedig felügyelő orvosként volt jelen a rendezvényen.

Közel 140 regisztrált jelentkező közül 130-an sikeresen teljesítették a távot.

Szeretnénk, ha ezzel egy tradíció indulna útjára, és Nyíregyházán minél többen becsatlakoznának ezekbe a rendhagyó közösségi futóeseményekbe. Természetesen nem szeretnénk konkurenciát teremteni az oly régóta élő stadionbeli nyuszifutásnak, mi inkább a tapasztaltabb, hosszabb távot is bíró hobbifutókat szeretnénk még jobban összekovácsolni. Folytatása még idén következik, a térkép specialitása egyelőre maradjon titok.

– nyilatkozták a szervezők.

A szervezők: Harsányi Zsuzsanna, Nagy Zsolt és Bányai György ezúton is köszönik mindenkinek a részvételt!

Kapcsolódó galéria

I. Nyíregyházi Húsvéti Nyúlfutás - Fotók: Divusdent