100 forintos nap az Állatparkban

Fóka-mókával naponta többször is várják a látogatókat a Sóstón. Az állatok játékát most csupán 100 forintért nézheti meg a nagyközönség.
A Nyíregyházi Állatparkban idén is megszervezik a 100 forintos napot. November 29-én szombaton az Állatparkba belépők mindössze 100 forintért válthatják meg jegyeiket. Már harmadik alkalommal tartják meg a Nyíregyházi Állatparkban a 100 forintos napot, a szeretet jegyében. A különleges nap iránt évről-évre nagy az érdeklődés, az elmúlt évben ezen a napon 7 ezer látogató lépte át a kert kapuját. Az akciónapot minden évben karácsony előtt tartják meg, a látogatóktól az olcsó jegy fejében annyit kérnek, hozzanak valami csekély ajándékot, amit az Állatpark másoknak eljuttathat a karácsonyfa alá.
Révészné Petró Zsuzsa, a Nyíregyházi Állatpark osztályvezetője elmondta: idén 11 megyei szervezettel vették fel a kapcsolatot, hozzájuk juttatják el azokat az ajándékokat, amelyeket a látogatók hoznak.
A Nyíregyházi Állatpark látogatói a 100 forintos napon a sóstói kert összes lakóját megcsodálhatják, és érdekességek is várják őket. A játékos fóka-móka mellett különleges látványban is részük lehet: az Állatpark önkéntesei életnagyságú állatjelmezben fogadják a vendégeket.