Új bölcsődei férőhelyek kialakítása Nyíregyházán


 

 

 

 

 

 

 

TOP-6.2.1-19-NY1-2019-00001 kódszámú, „Új bölcsődei férőhelyek kialakítása Nyíregyházán" című projekt

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata a TOP-6.2.1-19 kódszámú, Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése című pályázati felhívás által kívánja biztosítani a gyermekjóléti alapellátások közül a bölcsődei ellátási formákhoz (bölcsőde) való hozzáférés javítását és a bölcsődei ellátási formák által nyújtott szolgáltatások minőségi fejlesztését, ezáltal hozzájárulva a kisgyermeket nevelők munkavállalásának támogatásához, a családok segítéséhez.

További képekért kattintson a fotóra!

A projekt fő tevékenysége egy 3 csoportszobás, 36 férőhelyes új bölcsődei szolgáltatás létrehozása a Honvéd utcán. A projekt megvalósítása során beszerzésre kerülnek az üzemeltetéshez szükséges eszközök is (játékok, bútorok, konyhai felszerelések...). 

A projekt másik tevékenysége vízpermetezők (pancsolók) kialakítása, amelynek során a már működő bölcsődék közül 4 bölcsődében vízpermetezők kerülnek kialakításra az udvaron.

További képekért kattintson a fotóra!

A projekt tervezése és megvalósítása során figyelembe lettek véve az energiahatékonysági, az akadálymentesítési, valamint a kötelező tájékoztatás, nyilvánosság feltételei.

A projektben tervezett fejlesztések tekintettel vannak az energiahatékonyság, az akadálymentesítés és a nyilvánosság biztosítás előírásaira.

Támogatási összeg: bruttó 599.750.000 Ft

Támogatás intenzitás: 100%

Városi cégeink