Zene Sóstón! Ez már a III. évad lesz; ismét duók, triók és nagyzenekarok koncerteznek!
Világslágerek ukulelén? Az is lesz!

Bár most biztos akadtak olyanok, akik elgondolkodtak… mi is az az ukulele?! Húros hangszer, tulajdonképpen a gitár kicsi, négyhúros változata.

Füzesséry Tibor nagy mestere a hangszernek, zenésztársaival Székely Szabolcs Istvánnal (gitár) és Turcsán Andrással (cajon, ütőshangszerek) sokféle műfajú zenét játszanak majd a Zene Sóstón elnevezésű rendezvényen, június 12-én!

A zenés programsorozat kulturális kínálata idén is hangulatosabbá teszi majd a nyíregyháziak és a turisták szerda, valamint szombat délutánjait. A szökőkút szomszédságában felállított színpadon duók, triók és nagyzenekarok koncerteznek majd a következő hónapban – lesz többek között jazz, blues, rock és ismert világslágerek, pop dalok!

Június 12. Ukulele Trió – világslágerek ukulelén

Június 15. Melounge Duo – slágerek

Június 19. Jazzmed Band – jazz, blues, rock

Június 22. Beat-Lesz – Beatles számok

Június 26. Szüret Utcza – jazzrock

Június 29. Mentha Project – feldolgozások

A zenehallgatás közben pedig akár helyi finomságokat is lehet majd kóstolni, hiszen az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Krúdy Vigadó előtti sétányon tart majd nyitva a Sóstói Piac – már nem kell sokat várni!!! Idén vélhetően nemcsak minden szerdán és szombaton, hanem péntekenként is kínálják majd portékájukat a helyi termelők!

 

Szerző: Rutkai