Zárt fürdőkapuk – A fürdőgyógyászati kezelések folytatásáról egyeztetni kell majd

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a magyar kormány intézkedéseivel összhangban keddtől a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. által üzemeltetett Aquarius Élményfürdő, Aquarius Fürdőgyógyászat, a Júlia fürdő, valamint a Hotel Fürdőház wellnessrészlege (a Hotel Fürdőház*** szállodai részlegének működéséről az üzemeltető saját hatáskörben dönt, a döntésről szállóvendégeit külön értesíti) határozatlan ideig nem fogad vendégeket! (Megjelent a Nyíregyházi Napló március 20-ai számában.)

Az Aquarius Élményfürdőben, az Aquarius Fürdőgyó­gyá­szaton, a Júlia fürdőben, valamint a Hotel Fürdőház wellnessrészlegében a vendégek újbóli fogadásával kapcsolatban a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Egyeztetni kell majd

Az Aquarius Fürdőgyógyászaton, valamint a Júlia fürdőben megkezdett fürdőgyógyászati kezelések folytatásának lehetőségéről a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) későbbi határozata alapján adnak tájékoztatást. Amennyiben a kiírt kezelések újra felvehetők, folytathatók lesznek, az új időpontok egyeztetése céljából vegyék fel a kapcsolatot

– az Aquarius Fürdőgyógyászat recepciójával a +36-42/475-031-es telefonszámon,

– a Júlia fürdő recepciójával a +36-42/504-030-as telefonszámon.

Meghosszabbodik az érvényesség

A korábban megváltott bérletek érvényességi ideje a vendégfogadás felfüggesztésének időtartamával automatikusan meghosszabbodik. A meghosszabbítást a fürdők pénztáraiban – a szolgáltatás-felfüggesztés megszüntetését követően – végzik el. A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. központi irodai rendje akként változik, hogy ügyintézésre munkanapokon 8.00–16.00 óra között van lehetőség kizárólag telefonon.

A vendégfogadás jelenlegi rendjének változásáról, valamint a fürdőket érintő bármilyen változásról információkat az alábbi úton biztosítanak, illetve szerezhetnek a vendégek:

– az aquariusspa.hu/hu/akciok-programok-hirek oldalon,

– a facebook.com/Aquarius Spa Nyíregyháza oldalon,

– a sajtó útján.