Vízilabda utánpótlás meccsek - A Nyári Kupán az Aqua SE több korosztálya is részt vesz

Javában zajlik az Észak-keleti Utánpótlás Nyári Kupa. A legkisebb korosztályban (U10) az első fordulóban Miskolcon a ZVK és az Eger leány csapatával, míg a másodikban Kazincbarcikán a ZF Eger első számú fiúcsapatával mérték össze erejüket Urbin Tibor tanítványai.  A bajnoki kiírás szerint ebben a korcsoportban nem számolnak eredményt, cél a játék megismerése és megszerettetése a jövő pólólsaival. Sok mindent kell még tanulnia a játékról ennek a korosztálynak, de mindannyian nagyon igyekeztek kihozni magukból a legjobbat. A vírus miatti kihagyás nagyon érződik a gyerekek úszásán de Urbin Tibor edző minden játékost meg tudott dicsérni 1-1 remek megmozdulásért. A gyerekek boldogan hagyták el a medencét az izgalmas meccsek után. 

Egerben, a Bárány uszodában rendezték meg az Észak-keleti Utanpótlás Nyári Kupa U12 korosztályának küzdelmeit. Az AQUA Sport Egyesület játékosai a Miskolc és a Debrecen csapata ellen ugrottak medencébe.  A hosszú kényszerszünet után újra mérkőzést játszó aquás gyerekek izgalmas mérkőzésen 18-17-es vereséget szenvedtek a Debrecen ellen, míg a Miskolc ellen 13-8-ra maradt alul a csapat.
 

Hatvani Péter edző: - A hosszú szünet után jó érzés volt a gyerekeknek ismét mérkőzést játszani. Voltak szép megmozdulások a meccseken, de még hiba is szép számmal előfordult. Nagyon ügyesek voltak a lányok és fiúk is, büszke vagyok rájuk, hogy a hosszú kihagyás ellenére is így játszottak.

AQUA SE - MVLC 8-13 (2-4,3-4,3-4,0-1)
Gólszerzők: Tolnai Dániel 4, Szentpáli Ákos 2, Koi Gábor, Révész Orsolya)

Cívis Póló SE - AQUA SE 18-17 (6-5,3-6,5-4,4-2)
Gólszerzők: Potor Petra 5, Révész Orsolya 3, Koi Gábor 3, Tolnai Dániel 2, Szentpáli Ákos 2, Mandzák Márton, Varga Soma