Vissza a győztes útra - Nyertek a Cápák az év utolsó hazai bajnoki mérkőzésén

Kilencedik győzelmét aratta a bajnokságban a Hübner Nyíregyháza BS. A férfi kosarasok a Honvéd elleni egyetlen vereség után ezúttal a TF ellen nyertek magabiztosan. Az együttes idén még egy találkozót játszik Nagykőrösön. 

Magabiztosan győzött a férfi kosárlabda NB-I/B-ben a Hübner Nyíregyháza BS. A mieink a TF Budapest ellen játszottak, és bár az első negyedet még a vendégek nyerték, sokat javult a Cápák védekezése a folytatásban, támadásban pedig főként a nagyszünet után volt ponterős a Nyíregyháza, mely végül 88-69-re nyert. Az együttesből a 23 pontos Ubilla volt a legeredményesebb, de Bus és Mokánszki is 16-16 pontot szerzett. 

- Nagyon örülök, hogy a legutóbbi vereség után sikerült újból győzni. Az első félidőben még érződött a csapat játékon az előző mérkőzés, de a szünetben sikerült rendezni a sorokat, és végül magabiztosan nyertünk - mondta Mohácsi Máté.  

A mieink 10 mérkőzésből kilencet nyertek meg eddig idén. Egy találkozó van még hátra, idegenben a Nagykőrös ellen lépnek pályára a Cápák december 20-án. A Hepp-kupában is versenyben van még a gárda, és amennyiben a következő találkozóján is győz, a döntőbe jut. Ebben az esetben Nyíregyháza szeretne pályázni a finálé rendezési jogára. Karácsonykor mindössze négy nap szünetet kapnak a játékosok, januárban ugyanis már folytatódik az idény, a cél pedig az „A” csoportba jutás.