„Virágos Város” Fotópályázat – Profi és amatőr fotókat is vár a NYÍRVV

A NYÍRVV Nonprofit Kft. „Virágos Város” néven fotópályázatot hirdet természet kategóriában azon profi és amatőr fotósok részére, akik a lencsén keresztül is látják a virágokban rejlő csodákat.

A fotópályázatra olyan – fantázianévvel ellátott - képek beküldését kérik, amely megmutatja, hogy Nyíregyháza virágágyásai és növényei révén méltán viselheti a „Virágos Város” elnevezést.

Szakmai zsűri:

A fotópályázatra beérkezett képeket profi fotósokból álló szakmai zsűri értékeli. Az általuk kiválasztott pályaművek nyerik a „Virágos Város” Fotópályázat első 3 díját.

Közönségszavazás:

A Társaság a nyilvánosság véleményére is kíváncsi, ezért a beérkezési határidőig beküldött pályamunkákat közönségszavazásra bocsátják a Társaságunk Facebook-oldalán. A kép mellett feltüntetésre kerül a fotó készítőjének neve és a kép címe.

A Közönségszavazás ideje alatt az oldal látogatói szavazhatnak az általuk legjobbnak ítélt képre. A legtöbb szavazatot kapott fotó nyeri a Fotópályázat Közönségdíját.

Díjazás:

A zsűri által legjobbnak ítélt 3 kép, valamint a közönségdíjas kép készítői a díjakat és a különdíjat NYÍRVV Szolgáltatási utalvány formájában kapják meg. A nyeremények készpénzre át nem válthatóak.

A „Virágos Város” Fotópályázat Facebook-bejegyzésnél kommentben jelölje meg 3 ismerősét, és kattintson a Megosztás gombra, ezáltal is segítve, hogy még többen értesüljenek a fotópályázatról. Az így kommentelők és megosztók között 1 résztvevő külön ajándékban részesül.

A nyerteseket elektronikus üzenet formájában (email) értesítik. Az ünnepélyes díjátadásra 2020. augusztus 13-án kerül sor.

A pályázat témája: „Virágos Város” Fotópályázat - Nyíregyháza virágágyásai és növényei

A pályázat időtartama: 2020. július 13. - augusztus 13.

A pályaművek beküldési ideje: 2020. július 13. 10:00 - július 31. 10:00

Közönségszavazás időtartama: 2020. július 31. 12:00 – augusztus 10. 12:00

Eredményhirdetés: 2020. augusztus 11.

Díjátadás: 2020. augusztus 13.

Az eredményhirdetést követően a nyertes fotókat készítőjük nevével együtt mind a NYÍRVV Facebook-oldalán, mind pedig honlapjukon megjelentetik.

A fotópályázattal kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót és szabályzatot megtalálja a www.nyirvv.hu honlapon