Vereséggel kezdett a Kölcsey
Megkezdődött a női NB-II-es kézilabda bajnokság.

 Erősen megváltozott kerettel kezdte a Kölcsey az őszi idényt, öt meghatározó játékosa nélkül, ráadásul Katona és Varga egész héten lázas volt, Gyimesi és Papp egyetemi feladata miatt nem edzhetett, Tilkinek kisebb műtéte volt, Kelemen válla még nem 100 %-os, tehát nem mondható optimálisnak felkészülésük. Jó iramú volt az első félidő, amely szorosan alakult, kár, hogy a végén kihagytak két hetest a vendégek. A 2. félidőben védekezést váltott Hadobás edző, de ez sem jelentett áttörést. A csapat nagy elszántsággal küzdött, de nem sikerült a megszokott minőségi játékot nyújtani az előbb említett okok miatt. Kimaradt 5 büntető és sok volt a pontatlanság elől-hátul. A hazaiaknál a két NB I B-s, kettős játékengedélyű játékos 17 gólja(!) eldöntötte a nagy kérdéseket. A juniorok tartalékosan és hét új játékossal szépen nyitottak, 29-15-re nyertek!

Mezőkeresztes VSE–Kölcsey DSE Nyíregyháza 28–22 (12–9)

Mezőkeresztes, 200 néző,

v.: Pauló T., Tímár P.

Kölcsey: Torkos A. – Papp A. 1, dr. Tilki A. 6, Kelemen G., Gyimesi L., Katona K. 4, Hruska Zs. 1 Csere: Varga F., Nagy A. (kapusok), Márkus G., Gaál L. 1, Hrabina I. 5/4, Silye V. 4/3, Balogh D. Edző: Hadobás István.

Kiállítások: 4, illetve 6 perc

Hétméteresek: 4/2, illetve 12/7

Hadobás István: A sportban semmi nem történik véletlenül, azon leszünk, hogy saját kezünkbe vegyük sorsunkat, készülünk becsülettel és érzem, tudunk és fogunk is sokkal jobban játszani, remélem már hétvégén is!

A Kölcsey a Mátészalkát fogadja a következő fordulóban.