Vereség a listavezetőtől

Lóci DSE–Kölcsey DSE-Nyíregyháza 28–24 (17–11)
Ózd, 140 néző

v.: Dáné, Komáromi.

Kölcsey: Torkos H. – Hrabina I. 9/1, Gyimesi L., Papp A., Kelemen G., Katona K. 3, Márkus G. Csere: Varga G., Csikós B. (kapusok), Silye V,. 7/3, dr. Tilki A. 2, Hruska Zs. 3, Katona B., Tóth G. Edző: Hadobás István.

Kiállítások: 6, illetve 8 perc

Hétméteresek: 6/4, illetve 6/4.

Sajnos nem indult jól a mérkőzés nyíregyházi szempontból, ugyan egyáltalán nem játszottak rosszul a mieink, de mintha átok ült volna a Kölcseyn, egyszerűen nem találtak be a kapuba.  Jó támadások végén nem akart megszületni az első találat, eközben a lelkes hazaiak felbátorodtak és sorozatban 6 gólt lőttek. 

- Már a 7. perc végén időt kértünk és próbáltuk rendezni sorainkat. Ez sikerült is, a hátralévő 52 percet megnyertük 24-22-re, de ez kevés volt az üdvösséghez. Pedig többször is közel álltunk a fordításhoz de ez nem a mi napunk volt! Ráadásul a jól beszálló cserekapusunk, Csikós korábbi sérülése kiújult, így nem sikerült pontot szereznünk ezen a fekete vasárnapon! Tanulság van bőven, elsősorban egy mérkőzés megindításának fontossága, ennek hiánya most két pontunkba került! A támadó szekciónkból sajnos ezúttal többen is gyengélkedtek. Az említett Csikós Bogin kívül Silye és Hrabina gólerőssége dicsérhető és Hruska is sokat lendített a CSAPAT szekerén! Rendezzük sorainkat és megyünk tovább, ég bennünk a bizonyítási vágy - mondta Hadobás István edző.