Vasárnap időnként felhős ég, hétfőtől szeptemberi nyár várható, zavartalan napsütéssel

Vasárnap kezdetben nyugaton és helyenként északkeleten lehet több felhő az égen, az idő előrehaladtával azonban a felhőzet mennyisége ezeken a tájakon is csökken, országszerte sok napsütésre, száraz időre van kilátás.


Vasárnap keleten eleinte helyenként még élénk lehet az északi-északkeleti szél. Hajnalban 8-16, délután 23-28 fok várható.
Frontmentes vasárnap.

Szeptemberi nyár zavartalan napsütéssel

Hétfőn a friss, 7-15 fokos reggelt követően ismét a napsütésé lesz a főszerep, amit a fátyolfelhők mellett csak kisebb gomolyfelhők zavarhatnak. Délutántól nyugat felől csökken a fátyolfelhőzet mennyisége. A Dunántúlon és északon időnként élénk lehet a déli-délnyugati szél. Délután 25-30 fokot mérhetünk.

Kedden országszerte zavartalan lesz a napsütés. Nyugaton, északnyugaton ismét feltámadhat a délies szél. Hajnalban 8-16, délután 26-30 fokra van kilátás.

Szerdán és csütörtökön is szinte országszerte zavartalan lesz a napsütés, vékony fátyolfelhők inkább csak keleten, északkeleten jelenhetnek meg. A déli-délkeleti szél délen és a Dunántúlon időnként megélénkülhet. Délutánonként többfelé elérjük a 30 fokot.

Forrás: idokep.hu

(Fotó: internet)