Van már programod holnapra? – Ismét 100 forintos napot szervez a Nyíregyházi Állatpark!
Fotó: Nyíregyházi Állatpark

A hagyományokhoz hűen a Nyíregyházi Állatpark idén is megrendezi a 100 Ft-os napot.

2019. november 30-án szombaton, 09:00-15:00 között látogass ki a Nyíregyházi Állatparkba, gazdagodj élményekkel, és ha megteheted, vigyél magaddal egy ajándékot! 

A Nyíregyházi Állatpark néhány hasznos információt is megosztott az eseménnyel kapcsolatban:

- Ezen a napon (2019. november 30-án) mindenkinek 100 Ft-ba kerül a belépőjegy (100 Ft/fő - gyermeknek, felnőttnek, nyugdíjasnak egyaránt).

- Annyit kérünk csupán, aki megteheti, ezen a napon hozzon egy ajándékot. Az adományt majd az Állatpark előtti parkolóban lehet leadni, egy hatalmas tábla jelzi majd az elfogadó helyet.

- Hogy milyen adományokat várunk? Egyeztetve a városi és megyei szervezetekkel, alapítványokkal: elsősorban tartós élelmiszerekre, tisztítószerekre és higiéniás termékekre lenne szükség. De mindenért nagyon hálásak a szervezetek (ezeket az adományokat még aznap tovább adjuk hiszen azok tárolására nincs lehetőségünk).

- Sajnos nincs kapacitásunk magánszemélyeknek gyűjteni, így minden esetben a helyi családsegítő szolgálatot keressék igényeikkel).

- Nyitvatartásunk a téli időszámítás szerint 09.00-16.00. Pénztár zárás 15.00 (tehát 15.00-ig lehet jegyet venni) Állatházak (Zöld piramis, Hüllő ovi, Viktória ház) zárása 15.30.

- Ezen a napon kérünk mindenkit, hogy ne SZÉP kártyával és bankkártyával fizessenek, a bankjegy címlete se legyen hatalmas (ez megkönnyíti mindenki számára a gördülékeny bejutást). A legegyszerűbb az lenne, ha 100 Ft-os érmével érkeznének.

- Az ajándékokat típus szerint fogjuk gyűjteni, majd bezsákolni (tisztítószer, tartós élelmiszer, játék és könyv stb.)

- A jelképes összegű jegy megvásárlása csak aznap a főbejárat pénztárában lehetséges!

- Mindenkit szeretettel várunk!