Válogatott meccsek az Arénában
A világbajnok spanyol futsal válogatott érkezik december elején a Continental Arénába. A tervek szerint két mérkőzést vívnak majd a magyar csapat ellen.

A spanyol futsal együttes több alkalommal nyert Európa-bajnokságot, a VB-n pedig kétszer végeztek az élen. December 5-6-án ők léphetnek pályára a magyar csapat ellen a Continental Arénában két barátságos mérkőzésen. A szervezők abban bíznak, mindkét nap telt ház lesz a csarnokban.

- A megyében nagyon szeretik a futsalt, büszkén mondhatjuk, hogy a mai bajnokságok elődje itt volt, hiszen több alkalommal rendeztünk teremlabdarúgó tornákat. Van élvonalbeli együttesünk, és a megyei bajnokságban is egyre több gárda szerepel, így biztos vagyok abban, hogy sok néző lesz a magyar-spanyol meccsen - mondta Dajka László szervező.

A Continental Arénában november elején is válogatott mérkőzéseket rendeznek. A magyar férfi kézilabda együttes Lettország ellen lép pályára november 2-án, és ezen a napon a norvég „B” csapat a magyar „B” csapat ellen játszik, azaz egymás után két találkozót is láthatnak a szurkolók. A jegyértékesítés rövidesen elkezdődik. 

Dankó L