Válogatott meccs az Arénában
Válogatott mérkőzéseket rendeznek a következő hónapokban a Continental Arénában. A sportcsarnokban a férfi kézilabda és a futsal csapat is pályára lép, de számos kulturális rendezvényt is tartanak a létesítményben.

Ősztől beindul a nagyüzem a Continental Arénában. A felújított sportcsarnokot nyár elején adták át, és a legmodernebb technikai eszközökkel szerelték fel. A férfi kosarasok, kézilabdások, a női röplabdások és a Kölcsey kézilabda gárdája mellett válogatott találkozókat is rendeznek a felújított sportcsarnokban. Rögtön november 2-án a férfi kézilabda nemzeti csapat érkezik, mely Lettország ellen lép pályára EB selejtezőn.

A következő rangos mérkőzésre sem kell sokat várni, december 5-én és 6-án a világbajnok spanyol futsal válogatott játszik Magyarország ellen két találkozót. Az is eldőlt, hogy jövőre egy nagy nemzetközi sportlövő verseny helyszíne is az Aréna lesz, ilyet korábban még soha nem rendeztek Nyíregyházán.

Röplabdában, amennyiben továbbjut az EB selejtezők után a női csapat, több meccset is Nyíregyházára szeretnének hozni, de kulturális események is lesznek. Az első ilyen a Cantemus Kórusfesztivál volt, melyen több mint kétezren vettek részt augusztus 20-án. Hasonló nagy koncerteket szeretnének rendezni a következő hónapokban, többek között a Piramis együttes léphet majd színpadra, de lesz Retró Fesztivál is és a nyíregyházi nagy cégek is a Continental Arénában tartják évzárójukat.

Dankó László