Válogatott kapus volt a vendég

Az AQUA Sport Egyesület szervezésében több mint 5 éve zajló "Példaképek közelről" rendezvénysorozat, 2023 évi utolsó vendége Gelei Károly válogatott labdarúgó kapus, UEFA ÉS FIFA mérkőzés szervező volt. Az Evangélikus Kossuth Lajos Gimnáziumban több mint 100 diák hallgatta meg az érdekfeszítő előadást, ami a sportkarrier és az azt követő civil élet kihívásairól szólt.

Gelei Károly napi kapcsolatban van a AS Roma, AC Milan, Real Madrid futball csapatokkal, de bárhol a világon mérkőzés szerevezőként a klubok nyitott ajtókkal várják.

Kiemelte, hogy a sport mellett fontos a tanulás. Amit szeretnek és amiben tehetségesek a diákok abban higgyenek, és szorgalmukkal elérik a kívánt célt. Persze sokszor szerencse is kell az életben, de a legfontosabb, hogy szeressék amit csinálnak. 

- Pazonyi György olimpia kutató segítségével, közreműködésével szervezzük a programjainkat. Jövő áprilisban folytatjuk,hogy ki lesz a meghívott vendégünk azt még nem árulhatom el, de az biztos, hogy igazi példakép fog érkezni Nyíregyházára - tájékoztatott Szakács Roland, az AQUA SE elnöke.