Válogatott játékos érkezett - Újabb röplabdást igazolt a Fatum Nyíregyháza

Lacombe (Takács) Zsófiával feladóátló poszton erősít a Fatum-Nyíregyháza csapata. A 43-szoros válogatott, kétszeres kupagyőztes, kétszeres magyar bajnok az UTE kötelékéből érkezik a szabolcsi megyeszékhelyre. A feladóátló az elmúlt  szezonban a statisztikai mutatók alapján posztján a második helyen végzett.

- Nagyon fontos volt, hogy Nyíregyházán minden adott ahhoz, hogy magas színvonalú röplabdázást tudjunk véghezvinni. Itt tényleg elmondhatom, hogy a játékosoknak nem kell mással foglalkozni, csak az edzésekkel és a mérkőzésekkel. Sajnos a mostani szezont keresztülvágta a koronavírus-járvány, így remélem, hogy a 2020/2021-es idényt végig tudjuk játszani. Izgatottan várom, hogy játszhatunk-e a Bajnokok Ligájában, illetve kíváncsi vagyok a CEV kiírására. Szeretném, ha egy igazi nagybetűs CSAPAT  jönne össze, akik egymásért tudnak küzdeni a pályán, bár úgy tudom, hogy Nyíregyházán mindig nagyon összetartóak a játékosok. Nagyon kemény munkára számítok, de nem is lehet másképp, hiszen jó pár meccs vár ránk a szezonban. Azon fogok dolgozni én is és a csapatunk is, hogy sok örömet okozhassunk a játékunkkal a szponzoroknak, a klubnak és a szurkolóknak - mondta Lacombe Zsófia.

14 évesen már a felnőtt élvonalban játszott a Vasasban. Nyolc év után a BSE-hez igazolt, majd két szezon után visszatért a Vasashoz. 2011-ben jött a lehetőség egy franciaországi csapattól, a Volley Club Marcq-en Baroelutől. A kilenc év alatt játszott a Marc-en –Baroeulban, Nimesben  és Istresben is. Ezután megismerkedett a férjével, Vincenttel és hamarosan megszületett a kislányuk. Tavaly tért haza Magyarországra az Újpesthez.