#UVfesztivál néven hódít az idén hetedik éves SóstóFeszt

Alig pár nap és megrendezésre kerül az idei év legpörgősebb sóstói éjszakája, a SóstóFeszt, azaz #UVfesztivál. A Nyíregyházi Televízió Szieszta című műsorának vendége a hagyományos rendezvény főszervezője, Kosztyu László volt, aki a fellépők nevei mellett azt is elárulta, milyen újdonságokkal várják az érdeklődőket.


Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a SóstóFeszt, Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn a Tófürdő területén. Június 29-én pénteken este 20 órakor nyitjuk meg a kapukat. Más lesz. Minden évben próbálunk valami újat, valami látványosat kitalálni. Ebben az évben az #UVfesztivál nevet kapta a rendezvényünk.

– árulta el Kosztyu László.

A fesztiválon minden megtalálható lesz, ami UV, a festéktől kezdve egészen a világítóelemekig. Már a bejáratnál egy UV pont várja majd az érkezőket, ahol különféle arcfestéseket kérhetnek a fesztiválozók.

A két házigazda DJ-n túl, akik NOR-B és DJ HAJNAL lesznek, érkeznek vendég DJ-k is, többek között Andro, Yamina, Purebeat, Bricklake, Adam Ajkay és a HELLDANCE. Este 20 órakor nyitnak a kapuk és hajnal 5-ig lesz nyitva a rendezvényünk.


Ha további részletekre kíváncsi az #UVfesztivál programjairól, nézze vissza beszélgetésünket!