Utoljára hazai pályán a szezonban - a Vácot fogadja a Nyíregyháza Spartacus

 A Vác ellen lép pályára vasárnap a Nyíregyháza Spartacus. A labdarúgó csapatnak ez lesz utolsó hazai mérkőzése a szezonban, így szeretne szépen búcsúzni hazai közönségétől a Szpari.

- Szeretnénk szépen búcsúzni, de a Békéscsaba elleni rangadó elvesztésével a hátralévő két mérkőzés már a következő szezonra való felkészülésről is szól. Olyan játékosok kapnak lehetőséget, akiktől azt várom, hogy mutassák meg, jövőre számíthatok-e rájuk, vagy sem. A jövő héten megkezdődnek a tárgyalások és bízom abban, hogy a felkészülés kezdetére egy olyan keret alakulhat ki, mely 90%-ban készen van. A hétvégi ellenfelünket jól ismerem, alig változott az összetételük így egy kiegyenlített mérkőzésre számítok - mondta Bozsik József vezetőedző.

 

A Spartacus trénere Rubus Tamásra és Holdampf Gergőre sem számíthat, utóbbinak a legutóbbi békéscsabai meccsen megsérült a lába.

Pejovic Danilo viszont visszatérhet, a 18 éves, Újvidékről érkezett védő a Kisvárda elleni megyei rangadón kezdőként debütált, és jó teljesítményt nyújtott.

- A Kisvárda elleni mérkőzés előtt sok volt a sérültünk, így kezdhettem. Nagyon régen játszottam előtte tétmérkőzésen kezdőként, végig koncentráltam és sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni pedig vezettünk. A következő meccsen is pályára léphettem és győztünk, de aztán sajnos az egyik edzésen megsérültem. Már rendben vagyok, remélem játszhatok a Vác ellen és három pontot szerzünk az utolsó hazai meccsen - mondta Pejovic Danilo.

A Vác elleni mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik.

Dankó László