Utánpótlás kosártornát rendezett a NYÍKSE

Szeptember 23-24-én rendezte meg NYÍKSE a MEDhUSA Magyarországgal karöltve az első U14 utánpótlás serdülő tornát, amely hiánypótló, ugyanis ebben a korcsoportban eddig nem volt Nyíregyházán ilyen felkészülési, szezonnyitó torna.
Négy csapat mérte össze tudását, a NYÍKSE mellé érkezett ugyanis a Nyíregyházi Sportcentrum, az Egri Kék Oroszlánok és a miskolci MEAFC csapata is. A kétnapos torna során nagyon szoros és izgalmas mérkőzéseket rendeztek. 
A dobogó legfelső fokára végül a Nyíregyházi Sportcentrum játékosai álltak, őket követte második helyen a NYÍKSE csapata, majd a MEAFC és az EGRI VSI KOK vehette át a bronzérmet.

Az ALL-STAR csapat tagjai, vagyis a torna 5 legkiemelkedőbb játékosa a következők lettek: Darócai Zsombor (Nyíregyházi Sportcentrum), Teschmayer Ákos (Nyíregyházi Sportcentrum), Kovács Máté (NYÍKSE), Sipos Soma (MEAFC), Deme András (Egri VSI KOK). A két napos torna legponterősebb játékosa Varga Csongor, a NYÍKSE játékosa lett. Csongor összesen 50 pontot szerzett 3 mérkőzésen.