Újabb két játékos marad a röplabdásoknál

Földi Boglárka és Farkas Gréta nem fog unatkozni a következő hetekben. A saját nevelésű fiatal röplabdások számára sűrű lesz a program, mert május végén az U20-as bajnoki döntőben szerepelnek, előtte viszont ballagás és érettségi vár rájuk. 

- Nyíregyházán lesz az U20-as döntő, és szeretnénk jól szerepelni hazai környezetben. Sokáig veretlenek voltunk a bajnokságban, a hajrában kaptunk ki először, de jó csapatunk van, segítjük egymást, így bízom abban, hogy dobogóra állhatunk majd – mondta Földi Boglárka.

A fiatal center az előző idényben 58 szettben lépett pályára az Extraligában, és a harmadik legtöbb ászt nyitotta a Fatum Nyíregyházában. A klub szerződést is hosszabbított vele. Mint ahogy marad Farkas Gréta is. A szintén nyíregyházi nevelésű játékos is most fog érettségizni. Bár eredetileg liberó a posztja, többször is mást kellett játszania a bajnokság végén. 

- Nem volt szokatlan a feladat, mert mezőnyöznöm, fogadnom kellett, csak ezúttal nem liberóként. A szakmai stábbal nagyon jó volt együtt dolgozni, és örülök, hogy ez a munka folytatódik a jövőben is. Adrian Chylinski számít ránk, bizalmat kaptunk tőle, ez pedig nagyon jó érzés – tette hozzá Farkas Gréta.

Mindez azt jelenti, hogy Tóth Fruzsina és Szabó Lili mellett újabb két nyíregyházi nevelésű játékos lesz a felnőtt keret tagja jövőre is.