Új játékos - Srdjan Stojanovic vasárnap pályára léphet a Blue Sharks csapatában

 A Tehetséges Fiatalok együttesét fogadja vasárnap a Continental Arénában a Nyíregyháza Blue Sharks. A férfi kosarasok jelenleg a harmadik, míg a vendégek a negyedik helyen állnak a tabellán. A nyíregyháziak a közelmúltban új játékost szerződtettek, és Srdjan Stojanovic ponterősen játszott legutóbbi két meccsén.

- Már nyáron is szerettünk volna vele szerződést kötni, de akkor nem sikerült megszereznünk. A bemutatkozása nagyon jól sikerült, reméljük hasonló lesz a folytatás is. Szerb I. és II. ligás együttesek mellett Magyarországon a Pécs játékosa volt korábban, a nagyszülő részéről pedig magyar származású, így magyarul is tud ami segíti a munkát – mondta Sitku Ernő a Nyíregyháza Blue Sharks szakmai igazgatója

A játékos a hétvégén is pályára lép, és bízik a sikerben.

- Egy nagyon jó csapattal találkozunk mely a tabella 4. helyén áll. Mi viszont hazai környezetben játszunk, így biztos vagyok abban, hogy nyerni fogunk – mondta Srdjan Stojanovic.

Czinger Zoltán lába folyamatosan javul, januárban már számíthat rá a szakmai stáb. A vasárnapi bajnoki 17 órakor kezdődik. A csapat hazai környezetben még veretlen, és idén két meccs vár a vasárnapin kívül a cápákra. A Hepp-kupában a Békés, a bajnokságban a Miskolc lesz az ellenfél idegenben.

Dankó László